söndag 4 december 2011

Annsi Puh

Fasen vad Alice kan äta ibland, igår tryckte hon 3 bananer på raken.. hon har aldrig visat intresse för frukt och grönt tidigare på det sättet så jag var jätteglad tills vi insåg att banan kan vara lite stoppande (bruna bananer kan ha motsatt effekt)! Men det löste sig idag.. kan man bokstavligen säga ;)

Har haft besök här i helgen somsagt, fullt hus minst sagt och all fokus på Alice så hon var väl såpass uppe i varv att hon bestämde sig för att göra morgon ett tag vid 23-snåret inatt.. som tur är var hon väldigt glad och busig, dock trött så vi fick väl henne till sömns vid 1 iaf.

Ute till havs är det storm etc så stackars Saga har varit med om både det ena och andra.. fjordkryssar och enorma förseningar.. undrar om Thomsen kommer hem ordentligt imorrn eller om vi busslussas till Oslo (?) Hoppas inte på det sistnämnda.

Måste berätta om mitt senaste traderafynd också; En MeToo-overall för 1 spänn ;) Använd några få gånger så fint skick.. vet inte vad dem ligger på i nypris men ett par hundralappar åtminstone, googlade nu och typ 700 iaf.

..och slutligen ett litet Nalle Puh-citat som känns som jag ;)


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker,upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på

2 kommentarer:

  1. Det blev bebis för båda paren förra gången och det verkar som att jag kommer kunna doners till två par denna gången också :) Plock imorgon och jag är sjukt pepp!

    SvaraRadera
  2. Bättre att lillan käkar ordentligt av fri vilja än att hon blir undernärd. ;)

    Saknar dig muppo! *puss på dig* :)

    SvaraRadera

Vad tycker du?