fredag 25 april 2014

På bättringsvägen

Valde ju att ta en tidig semestervecka denna veckan för att vila ut inför högsäsongen samt att göra massa skoj innan alla turister kommer hit (Liseberg, Borås djurpark osv osv) men Alice var väl utmattad efter Örebrobesöket vilket resulterade i rinnsnuvan from hell samt feber. '

Inatt har tempen knappt snuddat 38:an (nätterna brukar ju ligga högst) så hoppas verkligen på en feberfri Alice nu i helgen. Vi har nämligen, som plåster på såren, bokat en Kielresa. Alice älskar ju att åka båt och tjatar konstant om att följa med på mammas och pappas båt. Dock ska vi köra snålisvarianten med matpacke ;) Har inte råd att käka 2 middagsbufféer ombord samt känner väl inte riktigt att det är värt det när man inte kan sitta ned en stund och koppla av; dock har vi köpt frukostbuffé då vi alla är frukostmysare, undrar dock om vi hinner i tid.

Nä så veckan har bestått av snor & snor...som nu börjar bli grönt = slutet av förkylning :) Yihaa

Om ett tag kommer en kvinna hit som föhoppningsvis ska köpa ett av morsans impulsköp (ett par Clogs) Sedan dyker nog en av mina Jenniesar upp (har en del) för lite grillning. Jag hoppas vi är lika ÅSOM som sist på att få igång grillen :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?