måndag 28 januari 2013

Isbacke

Auuwh, imorse fick mamma ringa för att väcka oss innan klockan 8. Var orolig att vi inte skulle komma upp och mkt riktigt så fortsatte vi sova.. fast bara till 8.30 så vi klarade oss :)
När jag lämnade lillan så blev jag bitter över vilken tråkig dagisgård dem hade. Helt isig och hal, inga roligare leksaker.. (Alice går i en ReggioEmilia-inspirerad förskola, där ska man mest leka med sina egna sinnen och inte sådant som vi skapar åt barnen typ pussel och ritmallar etc etc) Nu är det inte så strikt reggio men gården är det. Finns en sandlåda, ett lekhus och 2 sådana gungdjur.. även 2 sköldpaddor i sten och en nyuppbyggd gungställning en del bort. Hela skolgården och dagisgården är full med staket och sektioner, Alice och hennes kompisar måste korsa 3 sektioner för att nå sin gungställning. Jag gillar inte staket, det räcker med ett runt själva skolgården för att små barn inte ska rymma..men staket känns så fängelseaktigt.

Barnen föll som furor runt mina ben..stackarna. Dem kan ju knappt gå i bylsiga overaller i vanliga fall och sen om det är en isbacke.. Fick pratat med fröken M och nu ska vi iaf se över tider med utvecklingssamtal för Alice. Då T blev sjuk när vi skulle haft det första blev det inställt.

Kul att säga till fröken att varannan vecka ons & tors är vi hemma bådatvå. =/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?