tisdag 29 mars 2011

diarré & kräk ..

Idag tog vi oss ut en sväng.. till Backaplan för att fixa brillorna till Thomas; Vi hade ju hittat ett 2 par snygga bågar på Specsavers när vi var i Örebro och då är det lika väl att passa på .. inte var dag.. dock var man tvungen att göra betalningen här i Gbg om dem skulle göra beställningen också.

När vi ändå var där passade vi på att leta lite vid en närliggande å med massa vass.. folk hade säkert sökt av där (har inte studerat kartan) men fick så starka obehagskänslor att jag bara var tvungen.

Imorrn är det dags att gå på båten.. jag undrar hur stämningen är där i detta nu? Känner mig superseg men vad ska man göra? Alice är fortfarande dålig och har diarré samt äter som en sparv (om ens det) Får knappt i henne vatten och det gör mig orolig. Trodde allt höll på att vända när hon åt 2 små portioner välling imorse samt hade sin vanliga temp på 37,3 under nästan hela dagen.. nu är den nästan 39 igen *suck* Hon hade 40 häromdagen och då var hon som borta, hoppas det inte går så långt. Iof är det lättare att sprutmata henne med vatten då.

ok.. nu spydde hon igen.. upprepar sig allt (?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?