söndag 7 oktober 2012

blä

Häromdagen fick jag äntligen tag på den smala cd-hyllan som ska täcka dem sista 20cm i köket; Å i rätt färg dessutom. När vi kånkat ut den på parkeringen och fällt ned bagageluckan så blåser den omkull och går i tu. Jag skrattar mest åt hela fanskapet. Går fram för att se till att Alice inte kommer åt växelspaken i framsätet då hon hoppat dit och ser en gul fladdrig remsa på rutan... P-FU*KINGBOT! Mah. Jädra skitdag igår mao... ska dock överklaga den nu då den patetiskt tillfälliga p-förbudet satt på en butiksvippare, motsatt sida vägen och dold av en lastbil. Att det sedan är ett industriområde där 0 trafikanter åker förbi gör det hela än sämre.

Mamma har varit här i helgen, god bless. Thomsen har varit sjuk och igår behövde vi dra in till akuttandläkarna. Dem tyckte synd om honom och gav honom penicillin. Idag är det lite bättre, skönt.

Ska fixa iordning min överklagan, fundera ut dagistider, tanka mobilen och lite andra sådana där sistaminutengrejjer för imorrn drar jag till havs.. suck! Inte alls samma känsla som förr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?