måndag 24 februari 2014

Alltså dude...

Besöket i Örebro, ja vad ska man säga! Alice var rätt gnällig i bilen på vägen ner och kom sent i säng på måndagskvällen. På tisdagen beger vi oss till våra favvisar i Glanshammar och då är hon fortfarande rätt kinkig mot vad hon brukar, märker där att hon är rätt het och ja febern var ett faktum. Den natten hade hon feberkramp/er och var riktigt glödhet (hade ingen temp men måste varit över 41grader) och så fortsatte veckan. Fick rycka in X och David som barnvakter för att släppa av T vid resecentrum, då han skulle till Oslo, samt åka till Apoteket och handla div feberattiraljer.

Veckan i Örebro spenderades m.a.o i mors lägenhet more or less :( Så himla trist när man vill ut och uppleva staden samt träffa lite folk och så. Vi försöker nog igen i påsk, har lämnat in en semesteransökan så hoppas på ledigt :))

Fick vabba Alice idag med för att kunna lösa T som kom hem från bauten igen. Idag var hon feberfri, kanske någon bråkdels feber och allt sjuksnor kommer ju ut. Men hoppas hon är reko att gå till fsk imorgon då dem ska iväg på teater :D

Så dags för en vecka till sjöss! Skepp'O'Hoj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?