lördag 15 mars 2008

unite me

Igår var det då återträtt.. 5/6 fick vi ihop tillslut.. Eme hade åkt på något som inte var så bra och fick spendera kvällen på sitt håll.. nästa gång kanske vi blir alla
Hursomhelst så blev det tacos för fulla fat, film och allmänt mys .. jättetrevligt som vanligt




Idag kom jag upp ungefär 10.30 av att morsan skramlade disk, men det känns helt okey så inte hela dagen går i spillror av att sova eller så. Har varit iväg till solariet och dem har fortfarande inte fått igång sprutet *besviken* Ska fylla på mp3, städa iordning, laga mat, packa dona osv innan jag åker.. kanske är dags att raka ben och sådant annat vuxet också.

Ikväll landar man inte förrens 22 i Gbg..hatar att åka tåg, det tar lång tid, det är tråkigt och jag lyckas alltid hamna brevid någon jobbig som ska tjöta högt i sin mobil, spränga sina öronsnäckor eller en unge som är ledsen..det sistnämnda finns ju inte så mkt att göra åt så.. men ändå!

Hursomhelst.. är jättefattig, så det ska bli skönt att gå på båten igen iochmed att man slipper frestas inför massa shopping (ja om man bortser från all schysst taxfree då förståss)

Ha det bra allihopa och Katta, Looka Päiveniemi.. önskar dig allt gött på flytten mot Soumi.. Finland.. kommer bli asbra därborta --<--@

Puss & Kram annsi

3 kommentarer:

  1. LOL, det ser faktiskt ut som om du drar ner brallorna på den där bilden!

    SvaraRadera
  2. Tack för lyckönskningen! :) kram

    SvaraRadera
  3. ihh, vad mini jag ser ut på den bilden ^^ Tack för en underbar kväll stumpan! <3

    SvaraRadera

Vad tycker du?