söndag 3 juli 2011

The Call(s)

...nu börjar äntligen förarbetet på trappan bli klart. Imorrn ska vi köra microtrasor över väggarna och trappen för att få bort allt slipputs; Det är ju inget man vill ha i vitfärgen direkt.


Imorrn blir även de jobbiga samtalens dag, både jag & T har varsitt vi ska göra.. blir ju inte lättare av att man har problem med telefonsamtal heller = Dock så ska vi belöna oss med lite Transformers på 3D och färgshopping. Lillan får bo hos F'n'F sålänge :)


Alice växer så det knakar och kommer på saker hela tiden, ibland blir jag rädd för hennes intelligens och att hon ska erövra sin mamma och pappa för att sen ta över jorden.. okej, så långt klarar vi det =) Nu har hon kommit in i "separationsfasen" på riktigt då hon upptäcker att vi inte är ett med henne och hon har humörssvängningar utanför denna värld, pms-liknande utav bara den. T & jag fnissar mest åt hennes konstiga beteende, att ligga ned på golvet och gnälla för att man inte får som man vill är klassikern, liksom banka med benen och se om någon bryr sig, tyst ett tag för att lyssna, eller så kör man på. Ena sekunden glad som en lärka OCH bestämd med en jädra uppkäftig grimas. LOVE YOU SUPERUNGE!





Ute på promenad i Juni.


Alice älskar de blå/gula reflexskyltarna som är överallt, så det tar sin tid att komma framåt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?