torsdag 13 december 2012

Nattsudderi

Varför är det så mycket mysigare att sitta uppe sent.
Idag har jag blivit gräsänka igen och det blir tusan så tomt på en gång. Tur att Alice är mer social nu är för ett år sedan. Nu har jag mina livsdjupa funderingar med henne "hmm, ska jag köpa röd mjölk kanske eller grön; Alice vad tycker du" "...gjön" Okej tack. Alice kan du slänga den i soporna "mmm" "Tack så snäll du är" "AAH Tack mamma" ;))) Jag får ett sådant lyckorus när man hör "tack mamma" minst 20ggr om dagen.. Oftast är det för småsaker som att hon får hålla min hand, eller att jag slår på rätt tv-kanal.. hihi. gullprutta. Har blivit grymt sugen på en liten till men det är massa MEN hela tiden som stör. Usch, ska jag behöva vara gravid igen och hur ska framtiden lösa sig om Thomsen bara orkar jobba halvtid etc.

Inte dallrade det mindre när en av bejbsen från gymnasiet fick en så söt liten kille idag på Lucia :) Ååh. I samma veva har allt sorterande i bebiskläderna förstört desto mer.

Jag kommer skänka en megasäck till ett kvinnohus i Polen, för kvinnor som blivit misshandlade och utkastade av sina män. Hemska värld. Kan något av det jag skänker hjälpa så är det bra. En av mina gamla arbetskamrater kommer från Polen och tar kläderna i egen bil direkt dit. På det sättet vet jag att dem kommer fram.

Min grannstad har även en insamling för barn till fattiga. Då får man slå in ett paket för ett barn mellan 0-18 och skriva om det är till kille/tjej/unisex och vilken ålder den passar för att sedan placera det under deras gran.

1 kommentar:

  1. Man kan aldrig få för mycket kärlek och omtanke. Oavsett hur den kärleken visar sig. Det är det som är det mest fantastiska med hjärtat; det blir större ju fler man släpper in i det.

    Svamlar en annan nattsuddare. ;) Ha det bäst gums! *puss å kram*

    SvaraRadera

Vad tycker du?