söndag 30 juni 2013

BJ city mini GT

Jag vet inte om jag skrivit att vagnen anlänt ?


Babyjogger City Mini GT
(gt skiljer enorm mot vanliga city mini)
Är ni i köptankar på en vagn, köp den!

Det positiva..
Den blir stor uppfälld men liten ihopfälld, speciellt om man plockar av hjulen (väldigt lätt)
Den är lättstyrd, räcker med en hand.
Större barn sitter förmodligen bäst, det är mer ett säte och inte någon inbonad vagn
Du fäller den lätt genom att dra i ett handtag i sitsen
Den tar upp till 28kg!
Varukorgen undertill kan se liten ut, du får inte in en hel icapåse men det går om du lägger in alla varorna för sig :) Ingångshålet är mao litet.
Sufletten är superstor med 2 titthål, Alice älskar och ligga i den som en liten kokong, därför är den super när det är soligt.
Baktill (nedfällt läge) är hela sidan en vädringslucka (perfekt utomlands och i sommartider hemma) Du kan även välja om du vill stänga för detta.
Inställbart ledat styre

Det negativa.
Köper man den som sulky så är den relativt dyr (4000kr+) Dock kan man få tag på den utomlands för en tusing billigare och börjar man tidigt i vagnstadiet så kommer man lätt tjäna in pengarna, just nu har den ett jättebra andrahandsvärde, dock finns det inga till salu, antar att alla älskar sin.
Finns inget uppfällbart fotstöd. Dock är ryggplattan lång så Alice kan ändå kura ihop sig och ligga bra, om ett år blir det svårare, om hon inte vill ligga med hängande fötter.

Det positiva uppväger helt klart det negativa. Har aldrig gillat 3-hjulingar men blev positivt överraskad :) Jag ångrar bara att jag inte köpte den tidigare eftersom Alice vagnåkarperiod (nästan) är slut. Nu har vi den mest ståendes i hallen och med till typ Liseberg eller djurparker etc. Vi köpte ju denna för att ha med till Turkiet, den kommer göra sig super.

Haha, värsta vagninlägget
Ikväll kom solen, lagom till jobbveckan då
Hej Ågren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?