onsdag 23 februari 2011

förskole- & bilbesiktning

Okej, kollat in förskola nr 2 idag.. Mitt nya "spännande" svenneliv i den idylliska förorten artar sig ;) Som en kille på jobbet sa; "Du ska ha cred; Jag tycker du är tuff som vågar vara så mainstreem" Haha, har aldrig hört något liknande.. här i Göteborg är det väl ovanligt att man har det såhär i ung ålder medan det i Örebro är mer vanligt än ovanligt..

För att återgå till förskolan så var den väl sådär.. inte lika bra som den vi hälsade på igår. Grupperna var större och det var 1-5år istället för 1-3 som här. Personalen verkade lite virrig och var yngre (=har små barn och kommer vara vabbande oftare) Den hamnade direkt på 2:a plats. Personkemin fanns helt enkelt inte. Kommer förmodligen hälsa på 1-2 till men bör snart skicka listorna så vet inte om vi hinner riktigt.


Idag ska Olvo in på besiktning. Eller rättare sagt Volvon eftersom den var på service förra veckan och fick tillbaka sitt älskade "V". Första besiktningen för både Thomsen och mig, spännande och lite nervöst; Tänk om. Dock har jag bett att bli avsläppt på Ikea som ligger nära.

Alice ligger och snusar på altan.. ser så gosigt ut trots att det är kallt :) Men hon sover så himla gott därute. Känns super att ha en sådan plats och längtar till sommaren när man kan avnjuta en kall öl & grillat på den.

Hej Hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?