torsdag 7 juni 2012

smekande motvindar

Del 1 av 2 i första cellgiftsbehandlingen avklarad. Jag var där idag under hela ingreppet. Det var en salig coctail av påsar som skulle in i Thomsen, inte konstigt att han blev så pissnödig. Tror det var 8 påsar någonting; Då även medräknat saltlösning för att spola.

Alice var feberfri och pigg imorse så jag kunde turligt lämna henne på dagis. Tyvärr hade hon över 38-strecket när jag hämtade henne sen, hoppas verkligen hon är feberfri och pigg imorgonbitti. Eftersom hon inte sov så bra, eller snarare inget alls så fick vi en liten mild åtsägning att vi bannemej skulle upp tidigare om mornarna. Men skitsamma om hon inte sover då? Eller förstör det er kaffepaus? Även att vi försöker låta henne lunchsova 45min var för lite tyckte dem. För oss funkar det då perfekt. Sover hon 1,5-2 så har vi nattningar till 21 snåret och att då dra upp henne vid 6-7 pallar hon inte. Blä. Märks att man är känsligare för allt som inte är en smekning mot kinden känns som världskriget ungefär.

Thomsen fick förutom lite tryck i bihålorna det välkända illamåendet. Han säger att det är hanterbart so far så vi får se hur det blir imorgon. I fortsättningen kommer kortisonet kanske slå ut det mesta av illamåendet så hoppas det är småbiverkningar.

På tal om att bli illamående. Det kommer bli en radda med sjukhusbesök framöver. Dels för att kolla så att sprutorna för stimulation av vita blodkroppar kommer igång, sedan ett "inför cellgiftsbehandlingsblodprov" samt själva cellgiftsdagen. På måndag ska vi hämta ut dessa 10 sprutor för stimulering av blodkropparna och tacka gudarna för högkostnadskort då vi direkt skulle vara uppe i 2.2 pix... visserligen måste vi lägga ut dessa pengar (som finns var?) ändå.

För att fortsätta det dära med motvind så var det en katt (?) eller något som lagt 2 blaffor med diarré på min altanmatta! Kan dem inte göra sina behov i naturen liksom. I vintras stank det kattpiss därute också...  Tack för den välkommenhemefterentungdag-presenten






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?