onsdag 6 april 2011

dubbdäck off

energitjuvs.. go away
Ja vad har vi gjort idag (?) Inte mycket men faktiskt hälsat på Göteborgs Kex.. ni vet dem som tillverkar massa kex och däribland ballerina & smörgåsrån exempelvis; Ligger ju här i Kungälv. Vi var i deras fabriksbutik och köpte kex & kakor för 70 spänn så nu har vi att bjuda på om någon hälsar på.
Anna Skipper är lägligt tillbaks i tv-rutan efter vinterfrossaperioden. Åh Nej! Jag klarar verkligen inte av den damen och hennes totalelaka front. Vem får en hållbar sund livsstil om man piskas till det? Snarare blir man ledsen och tröstäter i smyg. Psykologi är inte hennes starka sida; That's for sure. Inte kan man säga åt en rökare att han borde sluta.. klart som tusan han röker mer.


Har kommit på en supersnålvariant av kakelfix till köket och nu googlat massvis.. kommer kanske genomföras nästa hemmavecka! Peppar mig själv med att jag kommer att klara det.
Imorrn ska jag leka med vackra Vicky medan Thomsen & Alice drar hem till svärisarna för däckbyte på bilen. För er som inte visste så ska dubbdäcken av innan 15 april Vi har verkligen kört med dem in i sista minuten.. :)
Alice badar hos mormor

Mars 2011

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?