tisdag 30 april 2013

Ågren sneakin'up

Ja så kommer sakta herr Ågren igen. Thomsen fick åka och jobba idag och när han kommer hem har vi dem 2 dagarna och sedan är det min tur en vecka. Igår satt vi och kollade jobb båda två. Jag satt också och kollade program på högskolan som fortfarande var öppna för intag. Ingen av oss vill ha det såhär eller orkar längre, det suger.

Att söka nytt jobb är självklart valet. Men eftersom det handlar om den som är hemma när den ene är till sjöss kan man inte ta ett jobb där man måste åka iväg innan förskolor etc öppnar. Nattjobb funkar ju inte heller, bara varannan vecka. Sen ska räkningar betalas så en timanställning är för himla osäkert.

Snart dags att förverkliga "the evil plan"

Hursom natten sög, Alice låg och grät och hade sig halva natten. Helt seg idag. Stackars T som var tvungen att gå upp 6.30 (det är tidigt här :p) Alice hade gått ned och lekte på nedervåningen, ropade efter pappa och hade sig. Jag segade kvar i sängen, fullt hörande att hon var därenere. Väl nedkommen har hon öppnat ytterdörren. Läskigt! Tänk om hon tagit sig ut och blivit påkörd! I vanliga fall låser vi dörren ju men eftersom T begett sig av på morgonkulan hade han nog glömt låsa om oss igen. läskigt ändå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?