tisdag 23 december 2008

köttabulle

Hello!

Ja då sitter jag hemma i Örebro igen..Laptopen i ena hörnet av köksbordet, mor diskar, fläkten är på, brorsorna spelar wow.. allt är som vanligt.. (: Men skönt är det, mycket liv och rörelse men det finns alltid någon att prata eller brottas med, jättehärligt.. fast efter 4 dagar så är kroppen så trött att det är skönt att åka hem..

Var på stan idag med mor & Andreas.. shit va folk det var! Panikslagna människor som skulle inhandla det allra sista som ska ligga under julegranen.. Sådan himla tur att vi var färdiga och lugnt kunde ta oss fram bland folkhavet. På apoteket krånglade kortcentralerna då det allmänt i sverige förs runt massa pengar bland banker och kortautomater..Folk i kön blir griniga och klagar på personalen..och högt däremot! Då blir jag arg och beter mig lika svinigt och klagar på dem! ^^ Shit människor idag, finns ingen hyffs, speciellt gamla damer, dem är värst!

Nog om det, vi fikade, Annsi fick tag i en ny plånbok så hon kan ge sin mor den äldre varianten.. Köpte hem kinamat eftersom vi inte orkade (läs. mor) laga någon mat och få massa disk.. Jag tog disken som ändå hade byggt bo i hon och sedan satte vi på "I now pronounce you Chuck & Larry" Har sett den tre gånger nu, men den är alltid lika mysig :D Mamma har börjat med "Janssons Frestelse" Steker lök och donar inför morgondagen.. Ska försöka locka med ena brorsan för att slänga shit på återvinningen.. det är ändå 1km dit typ.. drygt =)

Annars rullar allt på i villa Törnros, vi får se om tomten som vanlig tradition de senaste åren dyker upp redan ikväll, brukar ju bli så tillslut.. för vem orkar vänta..inte vi!


GOD JUL ALLESAMMANS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?