fredag 5 december 2008

Lättlagad och trevlig Julkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1 dl smör I en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt...
Schätt på elvischpen igen... Om den fjuktade torken fastnar I schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schlat, eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whischkyn. Schila citronsaften, lägg till en mat... Sched... osså socker, eller nåt, äsch...
Vad fan... Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönschtret och ...schå kolla schen whischyn.
Gå å lägg dej... Vem fan vill ha fjuktkaka...? Hick Hick

1 kommentar:

  1. Här kommer andressen: Mariana Autio
    Strofgatan 15E, 70373 Örebro

    Vad jag vet är gerbiler inte så värst ovanliga, men de flesta använder sig utav namnet ökenråtta :)
    Puss puss

    SvaraRadera

Vad tycker du?