tisdag 18 maj 2010

Ökad körglädje

Igår kom ju hjärtat hem från båten och vi blev hämtade av svärmor. Fixade lite ärenden och käkade på coop. Bland annat hämtade vi bilen :)

Vi drog till Kungälv för visning av ett radhus.. vi har budat och budgivningen fortsätter imorrn. Finns även en till i samma område som jag kanske lägger ett 1-dagars bud på (ett bud som gäller från min sida i en dag) om det skulle vara så, kanske nappar säljaren, kanske inte.
Även idag har vi kollat på en lägenhet. Denna ligger i Partille och är också av intresse. Dock skiljer sig båda objekten väldigt mycket i vad som är positivt och negativt..Kanske lägger vi ett bud på denna i Partille imorrn när mäklaren ringer, kanske inte. Den hade redan ett högt utropspris som var lite väl juicy så vi får se.

Sen har jag hunnit med att köra bilen lite också :)
Känns så himla underbart att glida fram. Dock är det ingen sportbil men den är så fräääsch och det känns så lyxigt med en såpass ny bil.. Dock tycker jag det dära med att parkera försvårades. Med den lilla Peugeoten var det ju bara att glida in och baken följde med, nu är det annorlunda ^^

Aja
So long

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?