fredag 17 september 2010

Stekt napp någon?

Idag har vi inte fått mycket gjort mer än en promenad till Ica Maxi (: Visserligen träffade vi Rolle på vägen och det är ju alltid trevligt..


Stekt napp blev det till kvällsmat..
I fortsättningen när vi ska sterilisera dem får det nog bli en timer :)
Synd på svindyra kastrullen, får verkligen inte bort dem


Första brevet till lillkorven (från FK)
Gulligt att de skrev henne som adressat :)


Förresten så har jag kollat lite på debatten.. Varför säger inte Reinfelt något? Är det för att han inte har något att komma med eller att han håller låg profil? Han har söta ögon åtminstone, undrar hur han skulle se ut med hår. Heja tjejen från MP (som jag jämnt glömmer namnet på); Älskar hennes sätt att tala, rent, rakt och ärligt!
Rösta för mänskligheten Sverige!

Nejmen undrar om man inte borde gå till sängs.. efter de stekta napparna och att jag råkade köra igång en kaffepanna nu på nattakvisten istället för på morgonen kan det bara fattas lite god nattsömn.. and off we go

1 kommentar:

  1. Haha ojsan =P Visste faktiskt inte att man skulle steka nappar :)

    Ja, Wetterstrand från MP är riktigt grym, synd bara att det inte är tillräckligt många som röstar på henne, hade gärna sett henne ta över Reinfeldts plats :)Eller åtminstone gå med på ett samarbete..

    Vi testade montera upp tvn flera ggr men den blev lutande åt vänster varje gång så Andreas fick åka till MM med tvn och väl där monterade personalen upp den och den lutade även då, så det var uppenbarligen något fel på foten =P Men nu har vi fått hem en ny och den är rak :D

    Hoppas du får en trevlig helg gumman!/Mariana

    SvaraRadera

Vad tycker du?